הפן הקולינרי הוא חלק משמעותי מאוד מהחיים של כולנו, כולל בעולם העסקים. חברות רבות עורכות אירועים שונים, וזקוקות עבורם באופן טבעי גם לארוחה ייחודית, טעימה ומהנה, וישנם גם מקרים שבהם חברות מספקות לעובדים ארוחות, בין אם מלאות ובין אם כאלה שמבוססות על כריכים, גם באופן יומיומי, כך שעולה השאלה איך בוחרים שירותי קייטרינג.
אפיון צרכים
על-מנת להבין מהם שירותי הקייטרינג האידיאליים עבור חברה כזו או אחרת, השלב הראשון הוא אפיון מדויק של הצרכים – כדי שניתן יהיה לבחון מי מספק צרכים אלה באופן המלא ביותר והמשתלם ביותר: האם מדובר בקייטרינג לאירוע או באספקת מזון יומיומית? מה מספר האנשים שרוצים להאכיל? מהו הסגנון הקולינרי המבוקש? האם ישנם דגשים ספציפיים (כשרות, מנות טבעוניות ועוד)?
עוד שיקול הוא זה הכספי, וכן לפני בחירת שירותי קייטרינג לחברה כדאי גם להגדיר לעצמנו מסגרת תקציב.
מגוון
אחד המפתחות העיקריים להפיכת אירוע להצלחה קולינרית מרשימה הוא מגוון המנות המוגשות לאורחים: ככל שהתפריט כולל יותר אפשרויות, כך גדל הסיכוי שכל אחד מעובדי החברה או אורחי האירוע ימצאו את מבוקשם. בהתאם, המוטיב הראשון ממנו מתרשמים כשבוחרים קייטרינג לחברה הוא מנעד האפשרויות.
אסתטיקה
לפני שחותמים על הסכם עם שירותי קייטרינג לחברה כדאי להתרשם גם מהאסתטיקה של המנות – מאכלים שמוגשים באופן שובה לב יענגו יותר גם את בלוטות הטעם, בין אם מדובר על כריכים, מגשי אירוח או ארוחות מלאות. דגש חשוב נוסף במסגרת הבטחת אסתטיקה מושלמת לאירוע היא יצירת הרמוניה בינו לבין המנות שמוגשות בו וכן בין האירוע לבין אופן ההגשה של כל מנה ומנה.
שירותי קייטרינג לחברה גם בשטח
ישנם לא מעט מקרים שבהם שירותי קייטרינג לחברות נדרשים לספק ארוחה בשטח – ולמרות התנאים הפחות אופטימליים על הארוחה להיות כמובן לא פחות טעימה מבדרך כלל. בנוסף, לקראת יום גיבוש, טיול צוות וכו', כשאנחנו רוצים לאכול בחיק הטבע, נשאף שגם האסתטיקה של המנות תהיה גבוהה, שהרי לפן הוויזואלי השפעה בלתי מבוטלת על ההנאה שלנו, ובהתאם חשוב לוודא שחברת הקייטרינג הנבחרת הינה בעלת ניסיון בעבודה גם בתנאי שטח.
Comments are closed.